parallax background
خدمات درمانی

خدمات مددکاری ، روانشناسی و روانپزشکی مرکز نگهداری سالمندان یاس زرین


کلیه برنامه های مرکز سالمندان یاس زرین نیاوران زیر نظر تیم روانشناسی و روانپزشکی مجرب که طی سالها تلاش در اسایشگاهای متعدد کسب تجربه نموده اند برنامه ریزی و اجرا می گردد، ما همواره بر این باوریم که ارائه خدمات به سالمندان می بایست عاشقانه و دلسوزانه باشد و در این عرصه نیز از کادری دلسوز و توانا بهره مند هستیم.


  • شناسایی استعداد ها و توانایی ها و عدم توانایی های سالمندان
  • گروه بندی سالمندان جهت حصول به نتیجه بهتر از عملکرد تیمی جهت رفع مشکلات
  • ارائه خدمات متناسب سازی شده از طریق مرکز با هدف: کاهش استرس سالمندی افزایش سطح شادی و نشاط افزایش سطح روابط اجتماعی بهبود توانایی های ذهنی و حرکتی رفع مشکلات مرسوم -کم خوابی- بی اشتهایی- کم تحرکی و….
  • بررسی و بهبود مداوم ارائه خدمات در قالب برنامه های ماهانه و هفتگی جهت حصول نتیجه
  • مشارکت خانواده سالمندان در تحقق اهداف و برنامه ها


افراد در دوره پيري با مجموعه‌اي از ناتوانايي‌هاي جسمي و محروميت‌هاي اجتماعي روبه‌رو مي‌شوند، كه بايد با آن‌ها كنار بيايند. در اين دوره، نيرومندي و سلامت جسماني آن‌ها كاهش مي‌يابد و همراه با بازنشسته شدن از شغل خود تا حد زيادي درآمدشان را از دست مي‌دهند و به مرور زمان، رابطه‌شان با همسر، خويشاوندان و دوستان كم مي‌شود. همراه با اين آسيب‌ها آن‌ها دچار افت جايگاه اجتماعي نيز مي‌شوند كه ملازم پيري است و همان‌گونه كه در آمريكا مطرح است، احساس منفعلی از “بي‌مصرف” بودن مي‌كنند.

البته بايد توجه داشت كه پيري چيزي بيش از مسن شدن است. پيري ممكن است به آهستگي يا به سرعت، تدريجي يا ناگهاني فرا رسد. به نظر مي‌رسد كه بعضي افراد گام به گام و به زيبايي به سوي پيري قدم برمي‌دارند و عده‌اي ديگر يك‌دفعه در اثر واقعه‌اي ناگوار، خواه واقعي يا خيالي، ناگهان پير مي‌شوند. پيري صرفنظر از آنكه چگونه فرا مي‌رسد، غيرقابل اجتناب و سرنوشت همگان است.

اخيرا بعضي از روان‌شناسان سعي كرده‌اند تصوير خوش‌بينانه‌اي از اين دوران ترسيم كنند. آن‌ها در عين حال كه بعضي از مشكلات و فقدان‌هاي دوره پيري را مي‌پذيرند، اما بر اين باورند كه سن پيري مي‌تواند با خشنودي هم همراه باشد و مادامي كه شخص با محيط خود فعالانه برخورد مي‌كند، مي‌تواند تجربه‌هاي جديدي را به دست آورد.

آنچه مسلم است اينكه تحول تا آخرين سال‌هاي زندگي ادامه مي‌يابد و اگر انسان در بخش پاياني بزرگسالي شاهد تقليل ظرفيت‌هاي بدني خويشتن است، با اين وجود همواره توانايي و ميل مهار كردن محيط اطراف خود را حفظ مي‌كند و اگر پاره‌اي از افرادي را كه دوست داشته، از دست داده است اما هنوز نياز به دوست داشتن و نياز به محبت در وجود او بيدار است.

بخش پاياني بزرگسالي كه به بركت بهبود مداوم مراقبت‌هاي پزشكي، تغذيه و محيط جسماني به تعداد بيشتري از افراد فرصت مي‌دهد تا به دهه هفتاد و حتي بيشتر قدم بگذارند، هديه قرن بيستم است.

با اين همه پديده پيري با مقياس جهاني امري حساس است. تخمين‌هاي جمعيت‌شناسي در غرب حاكي از اين بوده است كه در فاصله سال ۱۹۷۰ تا ۲۰۰۰ تعداد افراد مسن دو برابر مي‌شود. و در پايان قرن حاضر پانزده درصد جمعيت جهان را افراد بالاي ۶۵ سال تشكيل خواهند داد.


  • احتمال بروز مشکلات روانی در سالمندان به دلیل شرایطشان زیاد است، تنهایی، نداشتن همزبان، بیکاری و بی حوصلگی، بیماری های جسمی، ضعف و…
  • مراجعه به روانشناس خوب بالینی می تواند به آن ها کمک کند تا بتوانند بر شرایطشان مسلط شده و از فشارهای موقعیتی شان، دچار آسیب های روانی نشوند.
  • روانشناس بالینی برای درمان اختلالت روانی سالمندان در مرکز سالمندان یاس زرین نیاوران ارائه می شود.


  • ارائه خدمات مشاوره مددکاری و روانشناسی
  • ویزیت سالمند و ارزیابی روانشناسی سالمند
  • ارائه خدمات نوروفیدبک ویژه سالمندان
  • تشکیل کلاسهای گروهی مددکاری و روانشناسی